Hvordan slette dine fryktelige onde lagrede søk fra Facebook

Forrige uke merket vi det Facebook har lagret alle våre tidligere søk i vår aktivitetslogg. Du kan se dette hvis du setter loggen din til 'Bare meg' -synlighet. Dine søk vil aldri vises på tidslinjen eller profilen din, men det er noe iboende ille om å ha dem lagret i kontoen din i det hele tatt. De lurer bare i skyggene og slår bort som det avslørende hjertet til vårt skumle stalker -jeg.



Det virket som om du bare kunne slette din tidligere aktivitet linje for linje, men a BuzzFeed -kommentar bemerket at det faktisk er en måte å slette alle søkene dine på en gang.

Slik gjør du det. Du vil hvile lettere. Pust godt inn.



Klikk på 'Mer' til venstre i aktivitetsloggen

Nederst er 'Søk'

Under 'Søk' ser du et alternativ for å slette alt:



Facebook vil prøve å advare deg mot det, men du vet hva du skal gjøre:



Fint arbeid.



Trykk for å spille eller pause GIF Trykk for å spille eller pause GIF